Schoolbestuur

Gert-Jan de Zwart

“Met SchouderCom is de communicatie met 500+ ouders goed te regelen.”

Stichtingsbreed communiceren met de bovenschoolse module

Een centraal punt waar de GMR notulen kwijt kan en er directeursvergaderingen ingeplant kunnen worden. Dat kan met de bovenschoolse module van SchouderCom.

Ouderbijdrage innen, een fluitje van een cent

Een betaalverzoek voor de ouderbijdrage of het overblijfgeld is in een mum van tijd aan gemaakt. Ouders betalen eenvoudig, bijvoorbeeld via iDeal. Via het debiteurenoverzicht is altijd in te zien welke ouders betaald hebben.

Geen zorgen om de AVG dankzij de centrale vragenlijsten

Benieuwd welke foto’s je mag gebruiken in de schoolgids? Vraag de antwoorden eenvoudig op via de centrale vragenlijsten. Ouders hoeven hun voorkeuren slecht een keer door te voeren, maar mogen altijd wijzigingen aanbrengen.

Pushberichten als ouders direct op de hoogte moeten zijn

Geen leerkracht voor de groep? Geen probleem! Via een pushbericht zijn alle ouders direct op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de school.

Ouderportaal en schoolwebsite die met elkaar communiceren

Neem als stichting of als individuele school een schoolwebsite van SchouderCom. Deze is altijd up-to-date via de nieuwsberichten en kalender van SchouderCom

MRverkiezingen waren nog nooit zo snel geregeld

Een mening vragen aan de ouders of personeel of een MRverkiezing houden. Dit is eenvoudig via een poll of enquête. Vraag eenvoudig een overzicht van alle antwoorden op, wanneer jou dat uitkomt.

Eenvoudige school-ouder communicatie begint hier.

Alle schoolcommunicatie handig en overzichtelijk bij elkaar. Welke leerkracht wil dat nou niet? Tijd besparen én ouderbetrokkenheid vergroten. SchouderCom biedt het allemaal. Zelfs uw schoolwebsites.