Het team

Rob van Dijk

Ik heb SchouderCom in 2010 opgericht en in samenwerking met de scholen het communicatieplatform uitgedacht en geoptimaliseerd. Ben nog steeds nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van het platform en hou mij daarnaast bezig met de verkoop.

Rob van Dijk

Jiska de Wit

Ik ben verantwoordelijk voor de commerciële taken binnen SchouderCom. Dagelijks heb ik contact met verschillende basisscholen en spring ook regelmatig in de auto voor een live-demo. In de avonduren ben ik zelf nog op school te vinden en ik hoop volgend jaar mijn HBO-diploma Commerciële Economie op zak te hebben.

Jiska de Wit

René de Jonge

Na mijn werk als onderzoeker in de wiskunde, ben ik gaan programmeren. Nu draag ik als ontwikkelaar bij aan het platform van SchouderCom.

René de Jonge

André Hogervorst

Naast mijn werk als schoolleider verzorg ik al een aantal jaar trainingen voor SchouderCom. Ik ben zelf ook gebruiker van het platform en door deze ervaring ben ik in staat de praktijk aan de theorie te koppelen. Ouderbetrokkenheid blijft belangrijk voor de school en draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

André Hogervorst

Harm Hofstede

Als trainer verzorg ik de diverse trainingen voor SchouderCom. Ik ben sinds 1998 actief als zelfstandig ondernemer en verzorg teambijeenkomsten en gastlessen. Hiernaast lever ik diverse diensten en producten op het gebied van informatie- en communicatie technologie (ICT) voor zowel het primair als voortgezet onderwijs.

Harm Hofstede

Erik Visscher

Voor SchouderCom ontwerp en bouw ik de websites voor scholen. Het is elke keer een leuke uitdaging om een ontwerp te maken dat past bij de uitstraling van de school. Om een goed beeld van de school te krijgen bezoek ik de school vaak vooraf. Naast het werk voor SchouderCom bouw ik in eigen beheer WordPress websites.

Erik Visscher