Sandra van Grieken

Nog nooit heeft een ouder hulp nodig gehad om met SchouderCom te werken.

Ziek melden zonder in de wacht te staan

Via SchouderCom is het via een aantal klikken mogelijk om een kind ziek te melden. Ook kun je eenvoudig tandarts en doktersbezoeken doorgeven. Geen overbelaste telefoon meer en een duidelijk overzicht voor de leerkracht.

Alle schoolafspraken in je eigen agenda

Iedere kalender binnen SchouderCom is persoonlijk. Je hebt dus schoolvakanties, klassenafspraken en persoonlijke gesprekken op 1 plek. Door deze te koppelen aan je Google, Apple of Outlook agenda ben je altijd op de hoogte.

Altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de klas

Via de blogs kun je als ouder volgen welke activiteiten er in de klas worden gedaan. Foto’s en video’s zijn elk moment via je telefoon t bekijken.

Eenvoudig inschrijven voor de overblijf

Via SchouderCom vul je eenvoudig een vast overblijfschema in. Incidenteel een extra keertje overblijfen? Ook dit is zo doorgegeven. Aan het einde van de maand betaal overblijf geld met iDEAL.

Gegevens bijhouden doe je zelf

Verandert je adres, telefoonnummer of mailadres? Wijzigingen doorgeven kan met de SchouderCom app. Hier kun je gelijk noottelefoonnummers opslaan, zodat leerkrachten daar snel bij kunnen.

Nieuwsbrieven lezen wanneer het jou uitkomt

Via de SchouderCom app kun je al het nieuws op je telefoon ontvangen. Zo ben je niet alleen op de hoogte van berichten en blogs, maar kun je ook op elk moment de nieuwsbrief en nieuwsberichten van school lezen.

Eenvoudige school-ouder communicatie begint hier.

Alle schoolcommunicatie handig en overzichtelijk bij elkaar. Welke leerkracht wil dat nou niet? Tijd besparen én ouderbetrokkenheid vergroten. SchouderCom biedt het allemaal. Zelfs uw schoolwebsites.