Schoolwebsites

Bent u toe aan een nieuwe schoolwebsite?

Onze nieuwste toevoeging aan ons communicatieplatform is de Website module. Met deze module kunt u ook uw schoolwebsite bij SchouderCom onderbrengen. Dat is niet alleen makkelijk in het gebruik, maar ook goedkoper!

SchouderCom verzorgt in samenwerking met u het ontwerp. Maar daar hoeft u niet op te wachten, u kunt direct al beginnen met het vullen van de website. Totdat het ontwerp is opgeleverd bekijkt u de concept website met een standaard layout.

U kunt menu-items en pagina’s toevoegen, maar ook herbruikbare tekstblokken definiëren voor tekst die op meer plekken getoond moet worden. Handig, want zo hoeft u latere wijzigingen maar 1x te maken.

Ook kunt u makkelijk widgets toevoegen voor dynamische inhoud. Zo zijn er de Sociale Media widgets om uw Twitter of Facebook berichten te tonen. Maar ook voor de openbare items uit het ouderportaal, zoals nieuwsberichten, blogs en vakanties/feestdagen, zijn er widgets beschikbaar. Even toevoegen, en uw website zal elk jaar automatisch opnieuw de juiste inhoud tonen.

Interesse in ons ouderportaal en/of schoolwebsite? Ga snel naar het overzicht van featuresonze prijzen of vraag een live-demo aan.

Nieuwsbericht delen