Nieuwe layout Schoudercom.nl

Vanaf vandaag heeft Schoudercom.nl een nieuwe layout! Deze is frisser, opener en heeft diverse verbeteringen qua gebruikersgemak.

 

Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen:

  • Snelkoppelingen. Op elke pagina vind u linksboven de menu knop waaronder u alle snelkoppelingen vindt, zoals een nieuw bericht maken of de gebruikerslijst bekijken. Ook per getoonde groep op de Overzicht pagina is een knop aanwezig waarmee u snel een actie voor die groep kunt uitvoeren.
  • Tabs. Via de tabs aan de bovenkant navigeert u tussen de Overzicht pagina, het Postvak, de Kalender, de Documentenbibliotheek en Beheer.
  • Overzicht pagina. De Overzicht pagina is overzichtelijker geworden. De Agenda toont nu de persoonlijke agenda voor de komende week. Verder zijn de Laatste berichten en de Uitstaande verzoeken samengevoegd.
  • Polls. De niet-ingevulde polls verschijnen nu zwevend boven de pagina. Na invullen blijven ze aan de rechterzijde op de Overzicht pagina zichtbaar.
 

Er is veel werk verricht om de nieuwe layout in de meest gangbare browsers te controleren. Mocht u desondanks een pagina vinden die niet goed vertoond wordt laat dit dan even weten met behulp van de Feedback knop rechtsonderaan.

Nieuwsbericht delen