Nieuw: Betaalmodule voor nog meer gemak

SchouderCom heeft nu ook een Betaalmodule toegevoegd aan de lijst van mogelijkheden.

Met de Betaalmodule stuurt u op een makkelijke manier betaalverzoeken aan de ouders. Bijvoorbeeld voor de ouderbijdrage aan alle ouders, of voor de kampbijdrage aan de ouders van groep 8. U kunt meerdere bankrekeningen in SchouderCom definiëren, en deze door verschillende rollen laten beheren zoals de Ouderraad/Oudervereniging en de Administratie.

Voor het bedrag kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een vast bedrag per kind, een variabel bedrag per kind, of door de ontvanger zelf in te vullen. Andere mogelijkheden zijn betalen in termijnen en ontvangers de mogelijkheid bieden een extra bedrag over te maken. Betalingen kunnen worden voldaan door Handmatige overboeking, Automatische incasso of met iDEAL via onze betalingspartner Mollie.

Via het beheer van de betaalverzoeken heeft u snel inzicht in de status van de betalingen, die via het inlezen van CAMT.053 bestanden makkelijk bijgewerkt kunnen worden vanuit uw bankrekening. Voor elke deadline worden automatisch herinneringen verstuurd. Verder kunt u met 1 druk op de knop alle ouders die nog niet betaald hebben handmatig een extra herinnering sturen.

 

Neem voor meer informatie contact op via sales@schoudercom.nl

Nieuwsbericht delen