Het Postvak is vernieuwd (voor ouders)

Het Postvak is vernieuwd. U kunt hier lezen wat dit betekent voor u als ouder:

  • Mailboxen worden vanaf nu apart getoond en kunnen met het pijltje omlaag uitgeklapt worden. Dit wordt hieronder toegelicht.
  • De zoekfunctionaliteit is verbeterd. De resultaten worden gesorteerd op datum, en het is nu ook mogelijk te zoeken op de naam van de verzender en de ontvanger.
 
 

Mailboxen worden vanaf nu apart getoond. Dit houdt het volgende in:

  • Als u een partner heeft dan zult u 2 mailboxen in het Postvak zien: uw persoonlijke mailbox en de mailbox ‘Ouders van…’; Sommige berichten ontvangt u in uw persoonlijke mailbox, andere berichten (typisch de groepsberichten) in de mailbox ‘Ouders van…’;
  • Bij het maken van een nieuw bericht kunt u de mailbox kiezen (persoonlijke mailbox, ‘Ouders van…’, etc.);
  • Als u aan andere rollen gekoppeld bent waar een mailbox voor bestaat (bijvoorbeeld de Medezeggenschapsraad) dan zult u ook daarvan een mailbox in uw Postvak vinden.
 
 

Alle mailboxen, behalve uw persoonlijke mailbox, deelt u met de andere mailbox-leden. De mailbox ‘Ouders van…’ deelt u met uw partner en, indien van toepassing, de mailbox van de MR deelt u met de andere leden van de MR. Binnen een gedeelde mailbox kunnen alle mailbox-leden alle berichten zien, in het bijzonder ook de berichten die naar aangemaakte mappen onder de mailbox zijn verplaatst.

 

Als u via ‘Mijn gegevens’ heeft aangegeven niet gezamenlijk met uw partner gebruik te willen maken van Schoudercom, dan zult u geen nieuwe berichten meer ontvangen in de mailbox ‘Ouders van…’. Indien deze bestaat dan wordt de mailbox echter wel getoond, om eerdere berichten te kunnen blijven inzien.

Nieuwsbericht delen