Het Postvak is vernieuwd (voor schoolmedewerkers)

Het Postvak is vernieuwd. U kunt hier lezen wat dit betekent voor u als schoolmedewerker:

  • Mailboxen worden vanaf nu apart getoond en kunnen met het pijltje omlaag uitgeklapt worden. Dit wordt hieronder toegelicht.
  • De zoekfunctionaliteit is verbeterd. De resultaten worden gesorteerd op datum, en het is nu ook mogelijk te zoeken op de naam van de verzender en de ontvanger.
 
 

Mailboxen worden vanaf nu apart getoond. Dit houdt het volgende in:

  • Als u een of meer rollen heeft met een mailbox (bijvoorbeeld Leerkracht, MR of Directie) dan worden deze mailboxen apart getoond in het Postvak (onder uw persoonlijke mailbox). De berichten worden getoond in de mailbox waarnaar ze zijn gestuurd.
 

Alle mailboxen, behalve uw persoonlijke mailbox, deelt u met de andere mailbox-leden. De mailbox ‘Leerkracht-mailbox Groep …’ deelt u dus met de andere leerkracht(en) van uw groep en, indien van toepassing, de mailbox van de MR deelt u met de andere leden van de MR. Binnen een gedeelde mailbox kunnen alle mailbox-leden alle berichten zien, in het bijzonder ook de berichten die naar aangemaakte mappen onder de mailbox zijn verplaatst.

Het is niet meer mogelijk om berichten te verplaatsen naar aangemaakte mappen onder een andere mailbox. Omdat dit voorheen wel mogelijk was zijn er sommige berichten naar de verkeerde mappen verplaatst. Deze berichten worden in de lijst van berichten in het rood weergegeven zodat u snel kunt zien om welke berichten het gaat. Na openen kunt u ze desgewenst verplaatsen naar een map onder de juiste mailbox.

Nieuwsbericht delen