Leerkrachten

Daphne van Rijnsoever

“Door Schoudercom kan ik andere ouders heel makkelijk en snel inschakelen om te rijden voor een uitstapje!”

Zelf bepalen wanneer je notificaties binnenkrijgt

Met SchouderCom kunnen alle gebruikers zelf bepalen wanneer ze notificaties binnen krijgen. Direct een melding of liever zo nu en dan een update? Schoolmedewerkers kunnen ook hun werktijden doorgeven. Zo word je buiten je werktijd niet meer gestoord.

10-minuten gesprekken in 1 minuut geregeld

Elke leerkracht mag zelf bepalen wanneer ze beschikbaar zijn voor oudergesprekken. Ouders vullen hun keuze in en met 1 druk op de knop weet iedereen wanneer hij aan de beurt is. En dat allemaal binnen een veilige omgeving!

Communiceren me de hele school, de ouders van jouw groep of 1-op-1

Hulpouders zijn zo geregeld via een vragenlijstje onder een bericht. Ouders geven eenvoudig door of ze kunnen en bijvoorbeeld hoeveel kinderen er in de auto passen. Zorgen maken over herinneringen sturen hoeft niet meer, dat doet SchouderCom automatisch.

In 1 klik 50 foto's delen

Het delen van leuke foto’s moet snel, maar vooral ook veilig kunnen. Gebruik een blog om ouders op de hoogte te houden van de leuke dingen in de klas, via de veilige omgeving van SchouderCom.

Intensief communiceren met ouders

Informatie en observatie kan via het heen-en-weerschriftje uitgewisseld worden op elk moment van de dag via een computer of de app. Gebruik tekst, maar ook video of beeldmateriaal. Aan het eind van het jaar makkelijk te downloaden voor het dossier.

Elk kind een eigen portfolio

Elk kind kan aan zijn of haar eigen portfolio werken. Als leerkracht is het mogelijk om opdrachten uit te zetten. Het dashboard geeft aan waar aan gewerkt wordt. Delen kan niet alleen met de ouders, maar ook met opa en oma.

Eenvoudige school-ouder communicatie begint hier.

Alle schoolcommunicatie handig en overzichtelijk bij elkaar. Welke leerkracht wil dat nou niet? Tijd besparen én ouderbetrokkenheid vergroten. SchouderCom biedt het allemaal. Zelfs uw schoolwebsites.