HELP LOGIN
SchouderCom home page

We're sorry, this page awaits translation to English.

Coupling with pupil administration

Ons doel is de communicatie tussen school en de ouders zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Dit bereiken wij onder andere door de koppelingen met leerling-administratiesystemen zoals ESIS, ParnasSys en Dotcomschool. Met deze koppelingen kunt u binnen 5 minuten met uw ouderportaal online zijn.


Er bestaand handmatige en automatische koppelingen.

  • De handmatige koppeling bestaat uit het exporteren van een EDEXML bestand uit uw leerling-administratie om deze vervolgens te importeren in SchouderCom.nl. Een wijziging zoals het toevoegen van een nieuwe leerling hoeft dan slechts 1 keer uitgevoerd te worden.
  • De automatische koppeling download de gegevens op de achtergrond. Afhankelijk van de gebruikte leerling-administratie worden de nieuwe gegevens óf automatisch verwerkt óf ter goedkeuring aangeboden in SchouderCom.nl.

In samenwerking met de partijen achter de leerling-administratiesystemen zijn wij continu bezig de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan het automatisch doorspelen van absentiemeldingen en adreswijzigingen, door ouders in SchouderCom.nl gedaan, aan de leerling-administratie.

Onze partners

Wij werken samen met Dotcomschool, Rovict en Topicus voor een zo soepel mogelijke dienstverlening.

Features

Read more about the cost and time savings

Start now? View the implementation plan